Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 424 238 90 86
WEB https://sidikaavarkml.meb.k12.tr
Adres : Nailbey Mahallesi Vali Fahri Bey Caddesi No73
VİZYON : Geleceğin teminatı olan öğrencilerimiz ile toplum yapı taşlarından olan kadınlarımıza istek ve yetenekleri doğrultusunda mesleki eğitim vererek, onları geleceğe hazırlayan köklü ve saygın bir okuluz.
MİSYON : Evrensel uygarlık değerini benimsemiş, kendi kültürünü özümsemiş, bilgi çağında gelişen ve değişen mesleki ve teknik gelişmeleri yakından takip edip meslek hayatlarında kullanabilen, alanlarında gerekli bilgi, beceri ve donanıma sahip, "Benim Okulum" şuurunu kazanmış, bilinçli, girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :9
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Elazığ il Merkezinde yer almaktadır. Şehrin herhangi bir noktasından şehir merkezine gelen otobüslerin duraklarına 50mt mesafededir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Şehir merkezinde Öğretmenevi arkasında; Ahmet Aytar Meydanı yanında; Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi karşısındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2017 - 2018 Yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürütülen "Gravürlerle Elazığ" projesi tamamlanmıştır.